|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Τσιώνας Γεράσιμος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 6:24 pm Θέμα δημοσίευσης: Σχετικα με το Πολιτικο καφενείο |
|
|
Αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω την ιστοσελίδας σας , για να αναφέρω το γεγονός, διότι οι αναφορές μου στο θέμα που προέκυψε στην ιστοσελίδα Πολιτικό Καφενείο σβήνονται για κάποιο λόγο αμέσως. Τα γεγονότα είναι τα εξής
Πριν μια βδομάδα ενημερώθηκα ότι εμφανίζομαι να είμαι μέλος στο φόρουμ της ιστοσελίδας Πολιτικό Καφενείο, και να έχω κάνει μάλιστα και δεκάδες δημοσιεύσεις με ψευδωνυμο Κώστας Τζούμας.
Διευκρίνησα λοιπόν ότι τα άρθρα αυτά δεν τα βάζω εγώ στο σχετικό φόρουμ.
Δευτερόλεπτα μετά, και πριν κανένας προλάβει να διαβάσει τη διευκρίνηση μου, αυτή εξαφανιστηκε, μαζί με το άρθρο μου.
Προσπάθησα να τοποθετήσω νέα διευκρίνιση αλλά και αυτή σβήστηκε.
Τοποθετώ τη διευκρίνιση λοιπόν εδώ, ώστε οι χρήστες της σελίδας αυτής να ενημερωθούν ότι δεν είμαι μέλος του φόρουμ της σελίδας Πολιτικό Καφενείο, ούτε την είχα επισκεφτεί ποτέ και άρα δεν έχει νόημα να προσπαθούν να κάνουν διάλογο μαζί μου, μιλώντας ουσιαστικά στον Παναγιώτη Βήχο που βάζει τα άρθρα μου έχοντας γραφτεί στο φόρουμ με το ψευδωνυμο Κώστας Τζούμας.
Φυσικα ο δικηγόρος μου εχει προχωρησει σε μηνυσεις,που θα κοινοποιηθουν στον ανωτερω κυριο,εντος της εβδομάδας.
Η διευκρίνιση αυτη θα τοποθετηθεί ,και σε αλλες ιστοσελίδες.
Ευχαριστώ για το χώρο σας,
Τσιώνας Γεράσιμος |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 6:58 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BHXOS
Site Admin
Συμμετάσχουν: 18 Σεπ 04
Τόπος: Καλλιθέα - Αττικής
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 18, 2009 10:29 am Θέμα δημοσίευσης: Ένα μήνυμα του σ. Κώστα Τζούμα προς τη ΣΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα μήνυμα του σ. Κώστα Τζούμα προς τη ΣΟ
Xθες το βράδυ κι ενώ στο ΠΚ και στο Athens Indymedia είχαν προηγηθεί κάποιες περίεργες δημοσιεύσεις ( http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1092156#1092156 , http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1092181#1092181 , που μας θορύβησαν, λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από το σ. Κώστα Τζούμα.
«Παναγιώτη και σύντροφοι της ΣΟ υπάρχει πρόβλημα.
Αυτή η περίοδος είναι και θα είναι δύσκολη για μένα με τα παιδιά και με τα μαθήματα καθώς και με προσωπικά προβλήματα που δεν μπορώ να σας αναφέρω. Δεν θα μπορώ να μπαίνω στο Πολιτικό Καφενείο κι' έτσι πρέπει να εγακαταλείψω για ένα εξάμηνο τουλάχιστον. Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει το όνομά μου ή το e-mail μου, δεν θα είμαι εγώ. Θα σας εξηγήσω αργότερα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Κώστας Τζούμας (Μ. Τ.)»
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 5:29 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μπράβο στον Κώστα. Πριν από καιρό τον είχα συμβουλέψει να πάει να βρει καμιά δουλειά να κάνει, αντί να κάθεται όλη μέρα μπροστά στον Η/Υ του. Μου είχε απαντήσει τότε όχι και πολύ ευγενικά, αλλά δεν πειράζει.
Άκουσε φαίνεται την συμβουλή μου και είδε ότι δεν είναι αυτό τρόπος ζωής. Άλλο να γράφεις στην χάση και στην φέξη κι άλλο να μην κάνεις άλλη δουλειά. διότι φαντάζομαι ότι, όπως όλοι που ασχολούνται με τα φόρουμ, δεν θα έγραφε μόνον εδώ.
Δυστυχώς, όπως διάβαζα προ ημερών σε κάποια μελέτη, η ασχολία με το διαδίκτυο καταντά εξάρτηση, το δε κόστος που έχει για την εθνική οικονομία είναι τεράστιο, αφού απορροφά ώρες παραγωγικές σε όσους έχουν εξάρτηση απ' αυτό. Τέλος πάντων, αφού το κατάλαβε, πάλι καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
periergos
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 5:42 pm Θέμα δημοσίευσης: Τι συνέβη με τον Κώστα Τζούμα; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι συνέβη κι ο Π.Β. εξεδίωξε κακήν κακώς τον εγκάρδιο φίλο και σύντροφο του Κώστα Τζούμα; Τι συνέβη και τώρα ισχυρίζεται ότι τον ξεγέλασε και είναι προβοκάτορας, αλήτης, ασφαλίτης, φασίστας; Tι συνέβη και του καταλογίζει μετά τόσους μήνες ότι είναι ο asxetos και άλλες τόσες περσόνες που προβοκάρανε γράφωντας μια ως ακροδεξιοί και τα λοιπά;
Επιστροφή στην κορυφή
Παρκομετρομαγος
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 5:42 pm Θέμα δημοσίευσης: ΞΥΠΝΑΤΕ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτα ειναι παραμύθια.Δεν υπηρχε ποτε φχντζούμπας.Ητανε ο Π.Β.Ολοι ειναι ο μουζικαντης.Ακομα και ο ανατρομπεας σπανια γραφει.Τα πιο πολλα κειμενα του μπεα,ειναι του μουζικαντη.Δεν υπαρχει κανεις εκει μεσα,μονο ο επισοτουμενος καραγκιοζακος.ΞΥΠΝΑΤΕ.
Επιστροφή στην κορυφή
Μάκης Τσιώνας
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 5:45 pm Θέμα δημοσίευσης: Δεν μου κάνει εντύπωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν μου κάνει εντύπωση, το περίμενα. Ξέρω το ΠΚ καφενείο από το καλοκαίρι του 2004 και συνεχώς γίνεται το ίδιο. Κατά καιρούς κάποιος είναι ευνοούμενος, θεός εκεί μέσα και μετά από λίγο βρίσκεται ξωπεταγμένος σαν αλήτης, φασίστας κλπ., που δήθεν ξεγέλασε το Βήχο.
Ο Vgelis, που έχει θητεύσει εκεί, ξέρει τι λέω. Δημήτρης (διαχειριστής), Διονύσης Πλατανιάς, Vgelis, Alcino, Konapo, HanSolo, Obelix (για λίγο, αλλά μετά επέστρε), Γκαγκαούζος, Ιανός και πλείστοι άλλοι ακολούθησαν τον δρόμο του Τζούμα.
Είναι μία ανεξήγητη νοοτροπία. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί ήταν περσόνες του Βήχου, αλλά με δαύτον δεν βγάζεις άκρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Χρώμα
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 5:58 pm Θέμα δημοσίευσης: Ρήξη Κώστα Τζούμα καi Παναγιώτη Βήχου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1096918#1096918
Επιστροφή στην κορυφή
kapoios
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 6:00 pm Θέμα δημοσίευσης: deite Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1096856#1096856
Επιστροφή στην κορυφή
Δρ Ζι-Βαγκος
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 6:17 pm Θέμα δημοσίευσης: Ο αυτοαποκαλουμενος και ως ΜπολσεΒΗΧΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο αυτοαποκαλουμενος και ως ΜπολσεΒΗΧΟΣ
παθαινει εξαρσεις ανα εξαμηνο.
Αυτες εχουν ως αποτελεσμα να ασχολουνται μαζι του απο ξεχασμενο τροτσκιστες δηλωνοντας αλληλεγγυη στην τρελλα του,μεχρι τρολλια τα οποια ζωγραφιζουν με τις ιστοριες τους.
Αν κανετε μια αναζητηση στο ιντυ,θα δειτε οχι κωλοτουμπες αλλα και τριπλα και τετραπλα φλικ απο τον μαεστρο.Προκειται περι ιδιαζουσας περιπτωσης μανιοκαταθλιψης με ναπολεοντια συμπλεγματα
Εχει φτιαξει ενα σαιτ το οποιο εχει ανακατεψει τον μαρξισμο με το "ελα ν'αγαπηθουμε νταρλινγκ" και τον μπαχ και κραζει τους ιντυμηντιαδες γιατι δεν θελουν να παιξουν μαζι.
Τελος επειδη ξερω οτι θα το διαβασει και αυτο,να του πουμε να ηρεμησει λιγο γιατι η μανια καταδιωξης θα του μεινει μονιμα.Δεν ειμαστε ολοι που κανουμε μια πλακα ή μια παρατηρηση ασφαλιτες,υπαλληλοι του οτε ή φασιστες.
Επιστροφή στην κορυφή
Ορα Μηδέν
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 6:20 pm Θέμα δημοσίευσης: Ρε συντροφοι μην ασχοληστε με.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλά ρε παιδία, τώρα το καταλάβατε πως ο Βηχος είναι μέγιστος τσογλαναδώρος;
Έχει φτιάξει και ένα μαγαζάκι για να προσηλυτίζει νέα αφελή παιδιά στο όνομα της κομουνιστικής επανάστασης και να τους τρώει με διάφορα κόλπα τα χρήματα για να ζει και αυτός (καμιά δουλεία δεν είναι ντροπή). Φτοχωμπινεδιάρικα πράγματα θα μου πείτε αλλά αυτό λέει πολλά για την ποιότητα αυτού του αγύρτη που μας το παίζει αγνός επαναστάτης(έχει φάει αρκετές φορές ξύλο από παλιούς του «συντρόφους» γι' αυτό και όταν βγαίνει έξω φροντίζει να το κάνει πάντα με συνοδεία). Τώρα όσο αφορά το ξεδιάντροπο copy paste και τις αντιγραφές άρθρων που κάνει από άλλες αντικαπιταλιστικές ιστοσελίδες και περιοδικά τι να πει κανείς; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 6:54 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι συνέβη με τον Κώστα Τζούμα; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
periergos έγραψε:
Τι συνέβη κι ο Π.Β. εξεδίωξε κακήν κακώς τον εγκάρδιο φίλο και σύντροφο του Κώστα Τζούμα; Τι συνέβη και τώρα ισχυρίζεται ότι τον ξεγέλασε και είναι προβοκάτορας, αλήτης, ασφαλίτης, φασίστας; Tι συνέβη και του καταλογίζει μετά τόσους μήνες ότι είναι ο asxetos και άλλες τόσες περσόνες που προβοκάρανε γράφωντας μια ως ακροδεξιοί και τα λοιπά;
Αυτό που γράφεις δεν προκύπτει από πουθενά. Τουλάχιστον όχι από την αρχική εγγραφή.
Ένα δεν καταλαβαίνω. Γράφει "Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει το όνομά μου ή το e-mail μου, δεν θα είμαι εγώ. Το όνομά του (ψευδώνυμο μάλλον) καλά. Αλλά το e-mail; Ποιος μπορεί να ξέρει το e-mail του "Κώστα Τζούμα" εκτός από την ΣΟ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:
Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας Απάντηση στη Θ.Ενότητα PolitikoKafeneio.com Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις των admin Όλες οι ¿ρες είναι GMT + 2 ¿ρες
Σελίδα 1 από 1
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=19198 |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
|
|
 |
απο αερια και ηχος. Επισκέπτης
|
Μονο που ο fot! ειναι ο ιδιος ο βηχος.Την Ambulance ρεεεεεε., |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 8:07 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
 |
|
|
 |
προς ΣΟ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 8:22 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Aυτό είναι πολιτική ή πολιτική αλητεία; Μπορεί να απαντήσει κανένας από τους ναζίδες εδώ μέσα, χωρίς να με σβήσει; |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
|
|
 |
Επισκέπτης
|
5 χρήστες on line Τούμπανη στο ΠΑΤΑΡΙ. Καλά πας. Μέχρι προχθές έβλεπα 3 επισκέπτες. 60% άνοδο. Συγχαρητήρια. |
περσονισμός και πολιτική Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 10:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διαλεκτικός Βηχισμός
Ο περσονισμός κι η πολιτική φωτογονία μέσα από τις ιδεολογικές νεφέλες των εναλλασσόμενων ταυτοτήτων.
Όπως μας διδάσκει το πολιτικό ρεύμα του Διαλεκτικού Βηχισμού, αποτελεί μεγάλο προσόν για έναν επαναστάτη να χαίρει της δυνατότητας εναλλαγής προσωπικοτήτων, οι οποίες οφείλουν να βρίσκονται σε συνεχή διαλεκτική σχέση μεταξύ τους. Ο αλύγιστος τροτσκιστής, Υιός του Τεταρτοδιεθνισμού, Παναγιώτης Βήχος ο Α’, εμπνευσμένος από τις ιερές Γραφές του Λέοντα Τρότσκι, μας εισάγει μέσα από τα συγγράμματα του στο φωτεινό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσει το πνεύμα ενός επαναστάτη για να πραγματώσει αυτήν την εσωτερική συμφωνία των πολλών αντικρουόμενων εαυτών κι εν τέλει, να οδηγηθεί στην χειραφέτηση του, την απελευθέρωση του, δηλαδή, από τα δεσμά της λογικής και της σωφροσύνης.
Το Τριαδικό Δόγμα (Βήχος, Αέρια, Ήχος) μας διδάσκει πως μέσα από την εκπομπή αερίων και την αφόδευση, περνάμε από την παθητική αναπαραγωγή στην ενεργητική σχιζοφρένεια. «Πρώτα ενεργούμαστε και μετά ενεργούμε» επισημαίνει ο Άγιος Βήχος της Πετρούπολης σε ένα από τα σπάνια δοκίμια του που διασώθηκαν λερωμένα με περιττώματα του στους καμπινέδες του Κρεμλίνου.
Ο φωτοπεριοδισμός των προσωπικοτήτων κι η διπλή υποκειμενική όψη της διττής φαινομενικής φύσης του τροτσκιστικού προσανατολισμού (κι άλλα καταστασιακά κουραφέξαλα).
Ο μεγάλος επαναστάτης, Π. Βήχος, γράφει στο «Τι να κάνουμε; (αφού μας τελείωσε το χαρτί υγείας)»: «Η εναλλαγή των περσόνων οφείλει να διαπνέεται από μια περιοδικότητα, καθορισμένη από τον ίδιο τον σχιζοφρενή, όπως και να λαμβάνει χώρα στα πλαίσια ζυμώσεων και διαλόγων. Ειδάλλως, κανένα πολιτικό όφελος και καμία χρηστική αξία δεν μπορεί να καρπωθεί από αυτήν την πράξη...». Αυτά τα αείμνηστα λόγια του πεφωτισμένου βεζίρη της προλεταριακής «Βαγδάτης» έρχονται να ενισχύσουν φυσικά τις δομικές θέσεις αρχής της αυτού μεγαλειότητας και Χαλίφη του Χαλιφάτου των προλεταριακών μαζών, Σ. Μάτσα (ή Μιχαήλ, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι εργατικές λαϊκές μάζες).
Ο Που Βου, μαζί με τον Σου Μου, ως δίδυμοι «Βούδες» του Τροτσκισμού, εμβαθύνουν με ιδιαίτερη αφοσίωση στην διαλεκτική σχέση περσονισμού και γραφικότητας, παράγοντες που οφείλει να σταθμίσει ο επίδοξος αναζητητής της επαναστατικής- τροτσκιστικής αλήθειας. Η διπλή υποκειμενική όψη αναφέρεται στην αλλαγή της κοινωνικής οπτικής και της πολιτικής σκοπιάς διαμέσου της αλλαγής προσωπικότητας, κοινώς, εαυτού, έτσι ώστε ο ακροατής να δύναται να αποκωδικοποιήσει τους φαινομενικά γραφικούς λόγους των μεγάλων ηγετών και να κατανοήσει την υποθαλπόμενη επικινδυνότητα αυτών (ενώ αντίθετα ο Καπιταλισμός αδιαφορεί...).
Η διττή φαινομενική φύση αναφέρεται στους επιφανειακά υπαρκτούς δύο δρόμους, αυτόν του Που Βου κι αυτόν του Σου Μου. Μόνο ο διαλογισμός της λεκάνης μπορεί να οδηγήσει τον επίδοξο Τροτσκιστή να αναγνωρίσει την μοναδικότητα του ΕΝΟΣ δρόμου, της μοναδιαίας υπόστασης της επαναστατικής αλήθειας, του γεγονότος, δηλαδή, ότι Πατήρ (Σ.Μ) και Υιός (Π.Β) είναι ένα και τ’ αυτό. Για τα λοιπά καταστασιακά κουραφέξαλα βλ. «Η Επανάσταση της καθημερινής αφόδευσης», «Το θέαμα της Κοινωνίας», «Τρομοκρατία ή ΕΕΚ», «Χωροταξία του Λεκανο-πεδίου», κ.α.
Η αλήθεια
«Η αλήθεια βρίσκεται στο ΕΕΚ, στο Πολιτικό Καφενείο, στο Κόμμα που θα αυτοδιαχειριστεί την παραγωγή για τους εργάτες κι όχι στους Sex Pistols, όπως μεθοδευμένα, χρόνια τώρα, σας παραπλανεί η Καπιταλιστική μηχανή μέσα από την γνωστή προπαγανδιστική της ταινία.», δηλώνει ο Σ. Μιχαήλ σε τιμητική του παρεύρεση στο συνέδριο της Βόλβης, όπου το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί τους πρώτους του σοσιαλιστικούς διασκελισμούς, υπό την εποπτεία πάντα, του μεγάλου Πατέρα, Σάββα. «Είμαι, όποιος θέλω και θέλω, όποιον είμαι» θα δηλώσει λίγο αργότερα σε δικτυακή ομιλία του, ο σοφιστής του Τεταρτοδιεθνισμού, Π. Βήχος, διαγράφοντας ομόφωνα (1000 ψήφοι, 1000 περσόνες) το απολωλώς πλέον πρόβατο και πάλαι ποτέ σύντροφο του, Ανατροπέα.
Στο σήμερα, φήμες θέλουν κρίση να γρονθοκοπεί το ιστορικό Κόμμα, έπειτα κι από τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά του, και τους δύο δασκάλους του Τροτσκισμού να διασταυρώνουν τα λεκτικά τους ξίφη σε μια κούρσα πολιτικού κορεσμού και θανάτου για την διαδοχή του Θώκου. Έντονα τα πυρά του Σ. Μιχαήλ προς τον Π. Βήχο, όπως διαφαίνεται από τις δηλώσεις του. «Για να κάνεις την Επανάσταση, πρέπει να έχεις Α... Αφάνα!», βαυκαλίστηκε ο παραμελημένος ηγέτης, τιθέμενος εμφανώς υποτιμητικά απέναντι στην αδυναμία εναγκαλισμού των προλεταριακών μαζών από τον «σύντροφο» και πλέον εσωτερικό αντίπαλο του. «Ότι γυαλίζει, δεν είναι χρυσός... είναι καράφλα, ένδεια επαρκούς τριχωτής εκτάσεως και συνεπακόλουθα φτώχια πολιτικών κριτηρίων», συνέχισε, χλευάζοντας τον.
Από την άλλη, ο Π. Βήχος απάντησε με ιδιαίτερη απαξίωση και ηπιότητα στους τόνους. «Η νηνεμία του Πολιτικού μου Γραφείου είναι η κατάσταση πριν από το ξέσπασμα του περσονικού Κυκλώνα μου. Δεν θα ξέρει με ποιόν μιλάει ο κ. Μιχαήλ...», προειδοποίησε και συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ δημιούργησα τον Σάββα. Είναι άλλη μια περσόνα μου που της προσέδωσα ψυχή και σώμα μέσα από τον δικτυακό μου τόπο συνεύρεσης των προσωπικοτήτων μου. Μια μέρα, ζορίστηκα ιδιαιτέρως εις τας οικείας μου, καθήμενος άνωθεν του μαξιλαρακίου της λεκάνης και ενεργούμενος με χαρακτηριστική δυσκολία, με αποτέλεσμα να προσευχηθώ εις τον μεγάλο Λέοντα Τρότσκι τον Μεγαλόκαρδο να με βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και με μόνο αντάλλαγμα να ζωντανέψω τον Σάββα (κάτι που ο Λέοντας ο Λεοντόκαρδος πολύ επιθυμούσε). Έτσι, γεννηθείσας τοιούτος, αφοσιώθηκα στην θεωρητική του κατάρτιση και δαύτος έστρεψε το γνωστικό του οπλοστάσιο εναντίον μου εν κατακλείδι... Αίσχος, Ωιμέ, τι αίσχος!». |
|