patari.org Αρχική σελίδα patari.org
Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αν ήμουν Γερμανός θα αισθανόμουν περήφανος για την Ελλάδα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ειδωλολάτρης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 13, 2014 4:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Αν ήμουν Γερμανός θα αισθανόμουν περήφανος για την Ελλάδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Αν ήμουν Γερμανός θα αισθανόμουν περήφανος για την Ελλάδα»

«Αν ήμουν Γερμανός θα ήμουν υπερήφανος για την Ελλάδα, θα μπορούσα να την υπολογίζω ανάμεσα στις χώρες που άλλαξαν την κουλτούρα τους» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι.

«Αν η Ελλάδα δεν είχε ενταχθεί στην Ευρωζώνη δεν θα είχε σήμερα, την κουλτούρα της κοινωνικής αγοράς» προσθέτει ο κ. Μόντι και εκτιμά ότι στην περίπτωση της Ελλάδας «έγιναν λάθη από όλες τις πλευρές συμπεριλαμβανομένης της τρόικας».

«Το ευρώ είναι το μεγαλύτερο εξαγωγικό προϊόν της Γερμανίας, και γι' αυτό πιστεύω ότι ο ευρωπαϊκός Βορράς καλύτερο θα ήταν να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο» σημειώνει, ενώ αναφερόμενος στον λαϊκισμό, στην Ευρώπη, τονίζει ότι «ο λαϊκισμός δεν είχε επιτυχία μόνο στον ευρωπαϊκό Νότο αλλά και σε χώρες όπως η Γαλλία. «Οι λαϊκιστές» εκτιμά «απορρίπτουν την πολυπλοκότητα των καταστάσεων και προσκολλώνται σε απλοϊκές πολιτικές προτάσεις

Όλα αυτά σημαίνουν και "λιγότερη" ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

http://www.zougla.gr/politiki/article/an-imoun-germanos-8a-imoun-perifanos-gia-tin-elada

Μάριο Μόντι.: «Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Ότι είναι ο Σαμαράς, το ίδιο και ο Μάριο Μόντι. Τσάτσοι, λακέδες και δούλοι, του υπερεθνικού κεφαλαίου. Της ΕΕ, της Ευρωζώνης, του Ευρώ, και της φασιστικής ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Ειδωλολάτρης της κουλτούρας των αγορών, που είναι δημιούργημα του ανθρώπου, αλλά τους αποδίδει θεϊκές ιδιότητες, όπως συνέβαινε με τους πρωτόγονους ανθρώπους που έφτιαχναν τα είδωλα και μετά τα προσκυνούσαν, σαν κάτι το υπεράνω, ενώ ήταν δημιουργήματα τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    patari.org Αρχική σελίδα -> Πολιτική συζήτηση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης