|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Παρατηρητής Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 13, 2015 7:55 pm Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ |
|
|
ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ
Βρες και διάβασε την Ελευθεροτυπία Δευτέρα 26 Μαρτίου 2001
Παρακάτω δημοσιεύω μια καταχώρηση του Πανούση. Του Γιάννη Πανούση. Το παίζει μάρκα και περνάει τον εαυτό του έξυπνο και τον ελληνικό λαό μαλάκα! Νομίζει ότι ο λαός πιπιλάει το δάκτυλο. Η Τρομοκρατία σου Πανούση είναι ένα ηλίθιο παραμύθι για αφελείς. Και επειδή είσαι ΚΥΠίτης δεν θα μπορούσες ποτέ να το μασήσεις. Όταν δηλώνεις λοιπόν ότι «Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» προσβάλεις βάναυσα την νοημοσύνη μας και θα πρέπει κάποιος να σου ξεκολλήσει τα αυτιά για τιμωρία. Εσύ και ορισμένοι άλλοι όπως ο Βουλευτής Νομού Ηρακλείου Μιχελογιαννάκης έχετε ξεκινήσει πονηρό παιχνίδι που στο τέλος θα σας βγει ξινό. Κάνω λάθος;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ από τον Πανούση
για «πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες».
Τι γνωρίζει ο Τσίπρας...
πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει
«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» - Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους - «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι»
Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε, οι σκηνές του οποίου ξεπερνούν την πιο οργιώδη κινηματογραφική φαντασία των αστυνομικών μυθιστορημάτων.
Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της «Πρώτης φοράς Αριστερά».
Το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|