|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Μεταλληνός Site Admin
Συμμετέχουν: 31 Μάρ 09 Δημοσιεύσεις: 1812
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 01, 2009 1:27 pm Θέμα δημοσίευσης: H EΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ |
|
|
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
(Λαθρομεταναστες, Γερμανοί, Σεϊχηδες )
«Η αθηναϊκή εφημερίδα «Έθνος»κάνει μία αποκάλυψη. Τουρκική ακταιωρός, μετέφερε λαθρομετανάστες και προσπάθησε να τους αποβιβάσει στην Μυτιλήνη. Αλλά πρίν πλησιάσει το σκάφος, το πλήρωμά του πετούσε σωσίβια στην θάλασσα,για να τά πιάσουν οι μετανάστες τους οποίους είχαν επίσης ρίξει στην θάλασσα.
Φυσικά δεν ξέρουμε πόσοι απ’ αυτούς τους δυστυχισμένους μπόρεσαν με τά σωσίβια να φτάσουν στις ακτές. Έτσι προκλητικά και εξακολουθητικά, η Τουρκία προωθεί λαθρομετανάστες στα νησιά του Αιγαίου από Τούρκους δουλέμπορους. Αλλά το γεγονός των λαθρομεταναστών έχει από χρόνια τώρα πάρει διαστάσεις απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες. Η Ελλάδα έχει καταντήσει ανοχύρωτη χώρα, αμπέλι ξέφραγο. Μόνο στην Σάμο φθάνουν παράνομα καθημερινά, 80-100 άνθρωποι. Κι’ αυτός ο κόσμος πρέπει να τραφεί, να ντυθεί, να σκεπαστεί την στιγμή μάλιστα πού υπάρχουν μανάδες με τά μωρά και τά ανήλικα παιδιά τους.
Στην εφημερίδα «Καθημερινή» επίσης διαβάζουμε ότι 133 λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν από διάφορες βραχονησίδες του Αγαθονησιού τό οποίο βρισκεται κοντά στην Κάλυμνο με 100 περίπου κατοίκους. Το δουλεμπορικό «φορτίο» αποτελούνταν από 36 παιδιά ηλικίας από 40 ημερών μέχρι 10 ετών με τις μητέρες τους, από 50 ασυνόδευτους ανήλικους, και μερικούς ενήλικες άνδρες. Χώρες προελεύσεως; Αφγανιστάν, και Ιράκ. Ο Κοινοτάρχης και δάσκαλος κ. Κ. Ευαγγέλου, είπε:
«Ακόμη μαζεύουμε κόσμο στην πλειονότητά τους παιδιά. Είμαι δάσκαλος και δεν μπορώ να εγκαταλείψω παιδιά. Η Πάτμος δεν τους δέχεται. Πήρα τον Νομάρχη τον Περιφερειάρχη. Δέν ξέρω τι θα γίνει. Τά αποθέματα των εστιατορίων έχουν εξαντληθεί. Τά παιδιά κλαίνε γιατί πεινάνε, και δεν έχω τίποτα να τους δώσω. Δεν ξέρω τι να κάνω.»
Τά παραπάνω είναι μία μόνο πτυχή του μεγάλου προβλήματος. Καί είναι πολύ περίεργο και σκοτεινό το ότι τά ΜΜΕ, το έχουν υποβαθμίσει μέχρι μηδενισμού.
ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
Όπου και να πάει κανείς στην Ελλάδα, βλέπει ξένους. Στήν Αθήνα ολόκληρες συνοικίες κυριαρχούνται από αυτούς. Οι κάτοικοι φοβούνται και κλείνονται νωρίς στα σπίτια τους. Αυτή η ανεξέλεγκτη εισροή ξένων, αυτή η πλημμύρα, που όλο μεγαλώνει, φέρνει τον λαό και την χώρα σε αδιέξοδα. Αυτή η αγωνία συνέχει μεγάλο μέρος των Ελλήνων.
Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν και μιλούν για ξενοφοβία, ρατσισμό κλπ. ενώ έχουν συνείδηση ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αυξανόμενο, αλλά χωρίς λήψη μέτρων αντιμετωπίσεώς του.
Άλλοι πάλι χρυσώνοντας το χάπι, θεωρούν ευλογία αυτόν τον πολυφυλετικό πληθυσμό, γιατί λένε, έτσι αντιμετωπίζεται το οξύ(πράγματι) δημογραφικό πρόβλημα, ενισχύεται το ΙΚΑ με νέους ασφαλισμένους, κλπ.
Αυτές οι απόψεις προπαγανδίζονται από τά κόμματα εξουσίας και ιδιαίτερα από το κόμμα που κυβερνά, και το οποίο ως κυβέρνηση υπακούοντας στις αποφάσεις του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών και Δικαιοσύνης της Ε.Ε, προχωρεί στην μαζική νομιμοποίηση των μεταναστών ζητώντας απ’ αυτούς ελάχιστα στοιχεία, δηλαδή πιστοποίηση ταυτότητας και ημερομηνία εισόδου στην χώρα.
Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι το 2007 εισήλθαν παράνομα στη χώρα 112000 ξένοι την στιγμή που η ειδησεογραφία μας πληροφορεί ότι μόνο στη Λέρο εισήλθαν 945 μετανάστες το 2001, ενώ φέτος πρίν κλείσει το 2008, έφθασαν τους 2600!
Βεβαια , τον ανθρωπισμό μας εμείς δεν προκειται να τον χάσουμε,όταν μάλιστα αυτός στηρίζεται στην Ορθόδοξη Πίστη μας. Εμείς δεν τους πνίγουμε τους δυστυχείς λαθρομετανάστες όπως κάνουν στην Ιταλία ή στην Μάλτα.
Αλλά πέρα των φιλόξενων αισθημάτων και των καλών προθέσεων, υπάρχουν τά όρια αντοχής και ανοχής. Και φοβάμαι ότι έχουμε ήδη φτάσει στα όρια αυτά, καθώς βλέπουμε η Χώρα μας να χάνει σιγά-σιγά την ανεξαρτησία της από την πολυμέτωπη εισβολή των ξένων. Και δεν εννοούμε μόνο την πλημμύρα των φτωχών μεταναστών, αλλά και των πλούσίων ξένων, Γερμανών και χρυσοφόρων σεϊχηδων που αγοράζουν εκτάσεις γής, τηλεπικοινωνίες, τηλεοπτικούς σταθμούς, τράπεζες, λιμάνια, νησάκια, δρόμους και ότι άλλο επιθυμούν, στο πλαίσιο της ασυδοσίας της ελεύθερης αγοράς και της νεοφιλελεύθερης ζούγκλας.
Η Ελλάδα αργά και σταδιακά χάνει την ανεξαρτησία της. Άραγε μπαίνουμε σε μια νέα κατοχή.
«Στώμεν καλώς»
Το στοιχείο πού αξίζει να επισημάνει κανείς είναι το ότι οι απλοί άνθρωποι δεν διακατέχονται από κάποιο «ρατσιστικό μίσος» όπως υποστηρίζει η νεοφαστική –νεοταξίτικη προπαγάνδα, αλλά αντίθετα αγωνιούν και συμπάσχουν για τά δεινά πού περνούν οι λαθρομετανάστες στην προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα μέσα στην χώρα. Την ίδια στιγμή ωστόσο λένε: φτάνει ως εδώ. Βγάζουν τά ολόσωστα συμπεράσματα του συγγραφέα των πιο πάνω γραμμών. Σε τελευταία ανάλυση αυτό που διαφαίνεται, είναι το πόσο βαθειά έχει εισχωρίσει η οργή και η αγανάκτηση των απλών ανθρώπων απέναντι στο διαφαινόμενο ξεπούλημα της χώρας στις πολυεθνικές του Ιμπεριαλισμού... |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 02, 2009 8:42 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα είναι γελοίο και παραπλανητικό να μιλά κανείς για "ρατσισμό". Από πού κι ως πού; Η απολύτως φυσιολογική αντίδραση των Ελλήνων στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα τους, σημαίνει διαφυλετικό μίσος;
Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές κάνουν έγκλημα προσπαθώντας (για λόγους που αυτοί ξέρουν) να εμφυσήσουν στον Έλληνα ενοχές. Τον αποκαλούν "μισάνθρωπο", επειδή δεν θέλει να μπαίνουν απρόσκλητοι στο σπίτι του.
Και δώσ' του σεμινάρια και εκδηλώσεις κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Εμ πώς θα τα 'κονομήσουν οι επιτήδειοι, που έχουν κάνει την ύπαρξη λαθρομεταναστών προσοδοφόρο επάγγελμα;
Μονάχα θα ήθελα να δω τι θα έκαναν όλοι αυτοί, αν γυρίζοντας από τέτοιες εκδηλώσεις στο σπίτι τους, το έβρισκαν ... "καλοκαιρινό"; |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 02, 2009 9:42 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΤΙ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΡΕ ΜΕΤΑΛΛΗΝΕ;ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΗ.εΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΑΠΟ ΤΙΣ 7 Η ΩΡΑ ΜΕΣΑ.αντε μιλα.ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 4 ΤΗ ΝΙΧΤΑ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΙΛΙΑΣΟΥΝΕ.ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΠΙΝΟΥΝΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ 3 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΡΕΣ.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΕ
ΗΔΗ. |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 08, 2009 4:28 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ διάβασα αυτά που λέτε και τα σέβομαι απολύτως - σχεδόν ταυτίζομαι!!!
Δεν είμαι φασίστας ούτε νεοναζί, ούτε εθνικοσοσιλιστής....
Θέλω να είμαι Έλληννας... Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί όχι?
Έχω άδικο? ε?!?
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ::::
Καίνε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, για ένα κοράνι που άμα ήταν Έλληνας με την αγία γραφή στην Τουρκία θα ήταν τώρα νεκρός....
ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Και άλλα πολλά, δεν θέλω να με χλευάσετε, αλλά εγώ ψιφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
300 ήταν, 300 θα μείνουν, ας είμαστε εμείς λοιπόν.... |
|
|
 |
Θράξ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 08, 2009 8:08 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:66155494a4="Anonymous"]Εγώ διάβασα αυτά που λέτε και τα σέβομαι απολύτως - σχεδόν ταυτίζομαι!!!
Δεν είμαι φασίστας ούτε νεοναζί, ούτε εθνικοσοσιλιστής....
Θέλω να είμαι Έλληννας... Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί όχι?
Έχω άδικο? ε?!?
.... |
Ναί, έχεις άδικο! Πού ακούστηκε ΕΛΛΗΝΑΣ να ψηφίζει τους επιγόνους αυτών που μας θεωρούσαν υπανθρώπους, σκότωσαν, έκαψαν και βίασαν, έκαναν στάχτη την Πατρίδα μας, παρέδωσαν τη Θράκη και τη Μακεδονία μας στο βουλγαρικό μαχαίρι.
Έλληνας και να ψηφίζει ναζήδες δεν νοείται. Εκτός και εαν είναι πνευματικά ανάπηρος και ανιστόρητος. Απλά πράγματα. |
|
Αερια,ηχος.Εντερο. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 08, 2009 8:37 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο anonymos μαλλον είναι ο πνευματικά ανάπηρος και ανιστόρητος κλανιδης,κλοουν,του διαδικτυου,θεωριτικος του μαρξισμου,μεγας μανεστρος των Μ.Α.Τ
Ο οποιος θελει να μας πει οτι σωνει και καλα,γραφουν εδω μεσα,χρυσαυγιτες.Παρε δυο κλανιες απο μενα,μανεστρο. |
|