|
|||||||||||||||||||||||||||
| Δ. Τούμπανης Site Admin Συμμετέχουν: 29 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 136 |
Περισσότερα: http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=177109#177109 Είπαν κάποιοι στο Βηχο, ότι ο Τουμπανης σε καταγγέλλει επώνυμα σα χαφιέ… που σημαίνει ότι σε προκαλεί να κάνεις μήνυση, αν το αμφισβητείς, για να καταθέσει ενώπιον δικαστηρίου τα στοιχεία του. Και ο Βηχος, για ν’ αποδείξει, ότι ο χαρακτηρισμός είναι λόγια, που τα παίρνει ο αέρας, μόνο μια βρισιά, που δεν σημαίνει τίποτε, και άρα δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει οποιαδήποτε νομική ενέργεια, βάζει την ουρά στα σκέλια και για να δικαιολογήσει την στάση του μας επιστρέφει τον χαρακτηρισμό, αν και όχι ρητώς, μιλώντας για «φασίστες του Τούμπανη στην υπηρεσία της Ασφάλειας»! Τα λέω καλά Βηχο; Εμείς όμως δεν βρίζουμε, Βήχο. Αναφερόμαστε σε γεγονότα. Πραγματικά, όχι παραμυθένια, απ’ αυτά που αραδιάζει με αδιαντροπιά ο κάθε χαφιές, που στερείται ηθικών αναστολών, όπως π.χ. το γελοίο παραμύθι με την αναμνηστική φωτογραφία που βγάλαμε, τάχα, με τον τέως πολιτικό προϊστάμενο του Βήχου, τον Μαρκογιαννάκη! Αλήθεια Βήχο, έχεις τέτοιο ντοκουμέντο και το κρατάς κρυφό, αντί να το δημοσιεύσεις φάτσα-κάρτα στο Κωλοχανείο σου και ακόμα παραπέρα; Φήμες κυκλοφορούσαν για τον βρώμικο ρόλο του Βήχου εδώ και χρόνια. Προβλημάτισαν κάποτε και τον «φίλο» του τον «Ανατροπέα». Ζήτησε τη γνώμη μας και του απαντήσαμε ότι εμείς δεν είχαμε κάποιο στοιχείο. Ήλθε όμως η στιγμή που ο Βήχος αυτο-αποκαλύφθηκε, για πρώτη φορά, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια. Τον Φεβρουάριο του 2008, Βήχο. Καταλυτικό γεγονός υπήρξε η περίφημη αποκάλυψη στη Βουλή για τον ρόλο του Επαμεινώνδα Σκυφτούλη. Και κοντά στον Σκυφτούλη, μάθαμε και για τον Βήχο. Δεν μπορούμε εδώ να επαναλάβουμε την εξιστόρηση των γεγονότων. Θα παραθέσουμε παρακάτω ένα λινγκ, και όποιος θέλει μπορεί να μάθει τι έγινε εκείνες τις μέρες στη Βουλή, κατά την συζήτηση νομοσχέδιου για την ΚΥΠ. Όπου ο Κυριάκος Βελόπουλους, για να υποστηρίξει τις προτάσεις του, χρειάστηκε ν’ αναφερθεί στον Επαμεινώνδα Σκυφτούλη και ν’ αποκαλύψει ότι ο εν λόγω «αναρχικός» είναι πράκτορας της ΚΥΠ, τοποθετημένος μέσα στις ...«τρομοκρατικές οργανώσεις»! Όταν επιχειρήθηκε η ανάρτηση της είδησης στο Πολιτικό Καφενείο, ο Βήχος έσβηνε συνεχώς το όνομα του Σκυφτούλη απ’ τα ποστ, όπως έσβηνε και το λινγκ που παρέπεμπε στο σχετικό πρακτικό της Βουλής. Γιατί το έκανε αυτό ο Βήχος; Αν έχει κάποιος διαφορετική απάντηση απ' αυτή που δίνω εγώ, θα είχε ενδιαφέρον να τη μάθουμε. Όταν τελικά άφησε το λινγκ των πρακτικών, αυτό ναι μεν οδηγούσε στα πρακτικά, αλλά η σελίδα στην οποία παρέπεμπε ήταν πλέον κενή. Το πρακτικό είχε αποκτήσει άλλο λινγκ και είχε τροποποιηθεί. Τη θέση του Σκυφτούλη είχε πάρει ο Ντάνος Κρυστάλλης. Αυτό σήμαινε ότι το χέρι του Βήχου έφτανε πολύ μακριά, εκεί που μόνο το χέρι ενός χαφιέ μπορεί να φτάσει. Ωστόσο η παραχάραξη έβγαζε μάτι. Η εισαγωγή άλλου προσώπου δεν ταίριαζε χρονικά με όλα τα συμπαρομαρτούντα, με τη σύλληψη του Σκυφτούλη απ’ την αστυνομία, σε επεισόδιο με αλλοδαπές ιερόδουλες, ενώ επί Κρυστάλλη δεν υπήρχε η Espresso που είχε κάνει το σχετικό ρεπορτάζ, ούτε το Ιντιμίντια. Και κάτι ακόμα που θα αναφέρω για πρώτη φορα: Στο βίντεο της συνεδρίασης, όταν ο Βελόπουλος αναφέρεται στον Σκυφτούλη, κάποιος βουλευτής, περισσότερο προνοητικός, τον διόρθωσε φωνάζοντας εκτός μικροφώνου: «Κρυστάλλης». Ο ομιλητής όμως επιμένει: «Όχι ο Κρυστάλλης, ο Σκυφτούλης»! Διαβάστε και για την επικοινωνία μας πάνω στο ζήτημα με τον Βελόπουλο. Όπως ήμασταν υποχρεωμένοι δοκιμάσαμε τότε να προειδοποιήσουμε κάθε τίμιο αγωνιστή, αναπαράγοντας την αποκάλυψη του Βελόπουλου για τον Σκυφτούλη και επισημαίνοντας δημόσια την στάση του Βήχου, η οποία εκθέτει εύγλωττα και τον δικό του ρόλο. Τίποτε άλλο δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Από κει και πέρα ο καθένας αναλάμβανε την ευθύνη της δικής του στάσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες Εδώ: http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=542 Θα βρείτε και λινγκ που μεταφέρει στην συζήτηση που έγινε τότε, το 2008 στο Πολιτικό Καφενείο. Και μη μπεις Βήχο στον κόπο να εξαφανίσεις την ενότητα. Θα ελέγξω, απ’ το πρωτότυπο, τις όποιες παραχαράξεις τολμήσεις. Δεν ξέρω αν ο προβοκατόρικος ρόλος του Βήχου άρχισε στα χρόνια της χούντας, όταν ήταν εξαπτέρυγο του παπα-Πυρουνάκη. Διαπιστώνεται όμως απ’ τα πρόσφατα γεγονότα ότι δεν σταμάτησε τον Φλεβάρη του 2008. Συνεχίζεται στις μέρες μας στα πλαίσια του προβοκατόρικου ρόλου μεγάλου μέρους της «Αριστεράς» και κυρίως του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, του οποίου η ηγεσία έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τα ίδια της τα μέλη φασίστες, όταν δοκίμασαν, ανεμίζοντας σημαίες του ΠΑΜΕ, να εισβάλουν, μαζί με τον λαό της Αθήνας στη Βουλή, στο χώρο που διακυβεύονται τα συμφέροντα του λαού και η ίδια του η ζωή. Σ’ αυτό το κεφάλαιο θα επανέλθουμε. Όχι τόσο για τον Βήχο αλλά κυρίως για το ξετσίπωτα προβοκατόρικο και αντεπαναστατικό ρόλο του ΚΚΕ, με όλων των παραφυάδων του. Έχει τροποποιηθεί από τον/την Δ. Τούμπανης στις Τρι Ιούλ 13, 2010 9:15 am, 1 φορά |
||||||||||||||||||||||||||
| ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ
Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=22126 Ρε σείς τι βλέπω; Φούλ φατσούλες από ελληνική εργατιά χωρίς κανένα ένσημο φυσικά,τσιμπούσια και άλλα τίνα. Ποιος τα πληρώνει ; Οι αντιρατσιστές με τον οβολό τους; Ή τα έξοδα τους τα κάνει το κράτος. Λέτε ο βηχούλης ο πρακτορούλης από το κράτος καταδιωκούλης να χάσει τον νεοταξίτικό μπουφέ; Ατιμοι παταρίσιοι το φάγατε το παιδί, πάνω που ήταν έτοιμος να διακυρίξει από τον νεοταξίτικο μπουφέ την έναρξη της διεθνούς αμερικάνικης αντιραστιστικής επανάστασης. Ποπώ χολή και τι μεγάλη πίκρα. Αρε ραστιστή Τούμπανη τι ζημία μας έκανες; επικηρύσσω το φασιστικό κεφάλι σου με 7,5642902 ντόλαρς.
αν δεν μας πιστεύετε, δείτε και μόνοι σας, εδώ το καλό φαγητάκιιι...
και φυσικά, είχαν και παιδότοπο... |
|
| Παρίδα μας όλη η γη;
Έλα Ομπάμα, μας έπεισες… Κάνε την παγκόσμια διακυβέρνηση σου, να ηρεμίσει και ο Τζέφρυ! |
|
| ΧΑΦΙΕΤΖΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Μέλος του Πολιτικού Καφενείου διαμαρτύρεται στον Χαφιετζή επειδή δημοσιεύει στο σάιτ δεκάδες φωτογραφίες με τα πρόσωπα όλων όσων βρίσκονται κάτω απ’ το πανό με την υπογραφή Πολιτικό Καφενείο. Holden Caulfield Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μετά από κάθε πορεία πρέπει να δημοσιεύονται τουλάχιστον 10 φωτογραφίες απ' το μπλοκ του Π.Κ. Είναι άλλο να έχουμε φωτογραφίες για το προσωπικό μας αρχείο και άλλο να μοστράρουμε τις φάτσες μας κάθε λίγο και λιγάκι στο Ίντερνετ. Η υπερβολική έκθεση δεν κάνει καλό. Μια φωτογραφία, και πάλι όχι από κάθε πορεία, πιστεύω ότι είναι υπεραρκετή. Την προηγούμενη φορά μάλιστα Παναγιώτη έγραψες και τα ψευδώνυμά μας χωρίς να μας ρωτήσεις. Θέλω να συμμετέχω στις πορείες με το μπλοκ του Π.Κ., αλλά αν είναι κάθε φορά να βλέπω το πρόσωπό μου σε δεκάδες φωτογαφίες, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Γιατί να δίνουμε τροφή για κακεντρεχή σχόλια σε διάφορους και γιατί πρέπει η Ασφάλεια να ξέρει πώς είμαστε; Η συμμετοχή σε μια πορεία δεν είναι παράνομη, αλλά αν σε ξέρουν επειδή σε εχουν δει σε πάμπολλλες φωτογραφίες είναι πολύ εύκολο να σε σταμπάρουν. Θα ήθελα να ακούσω και τις απόψεις των υπολοίπων μελών. _______________ Αλλά ο Βήχος δεν μασάει. Είναι (κρατηθείτε) …κομμουνιστής και δεν φοβάται κανέναν! Βήχος Παναγιώτης Σύντροφε εγώ θα ήθελα να ξέρω γιατί να μην δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες από το μπλοκ μας. (…………………………..) Δεν κρυβόμαστε από κανέναν, δε φοβόμαστε κανέναν γιατί δεν κάνουμε και τίποτα παράνομο που κατεβαίνουμε στις πορείες. Όποιος νομίζει ότι έχει πρόβλημα μήπως τον δουν στην πορεία ας μην κατέβει σύντροφε. Βέβαια όσοι μιλάμε για επανάσταση και καλούμε το λαό να εξεγερθεί δεν πρέπει να κρυβόμαστε από αυτόν. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. _________________ Σε κάποιο σημείο επεμβένει και ο «Παλιός», δηλαδή ο Βήχος με τα ρούχα του αλλιώς. Παλιός Tα τρολ ξεσάλωσαν πάλι σαν "αγανακτισμένοι διαδηλωτές". Σβήσιμο χωρίς συζήτηση. Οποιος φοβάται να μην κατεβαίνει στις πορείες. Αντε τώρα τάχαμου. ΥΓ. Εξαιρώ τον Holden Caulfield Αλλά ο αφελής Holden κρατάει γερά και επιμένει: Πρέπει σώνει και καλά να με ξέρει όλη η Ασφάλεια; Ακριβώς φιλαράκο… Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο Βήχος; Holden Caulfield Αν θεωρείς φυσιολογικό το μπλοκ του Π.Κ. να είναι Big Brother και όποιος συμμετέχει σ' αυτό να βλέπει το πρόσωπό του σε 20 φωτογραφίες, τότε δεν ξανάρχομαι στο μπλοκ. Δεν είπα ότι κρυβόμαστε αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο. Πρέπει σώνει και καλά να με ξέρει όλη η Ασφάλεια; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο; Ή μήπως πρέπει να δίνουμε δικαίωμα στον καθένα να μας σχολιάζει αρνητικά; Όλες οι οργανώσεις δημοσιεύουν φωτογραφίες απ' τα μπλοκ τους, αλλά 1 - 2 και όχι 20. _________________ Αντί απάντησης ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες!!.. Holden Caulfield Ρε παιδιά ελληνικά μιλάω, για όνομα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, ούτε ντρέπομαι που συμμετέχω σε πορείες. Οι πορείες όμως δεν είναι κοσμικές εκδηλώσεις όπου πηγαίνουν διάφοροι νεόπλουτοι για να προβάλλουν τον εαυτό τους και να διαφημιστούν φωτογραφιζόμενοι. Είναι άλλο μετά από μια πορεία να υπάρχει ένα ρεπορτάζ και 4 - 5 φωτογραφίες από όλη την πορεία, μεταξύ των οποίων 1 - 2 απ' το μπλοκ του Π.Κ. και άλλο να υπάρχουν 20 μόνο απ' το μπλοκ του Π.Κ. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε τη διαφορά; Λίγη σεμνότητα χρειάζεται. Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου. Σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Μια φωτογραφία μετά από μια πορεία είναι μια ωραία ανάμνηση. Είκοσι φωτογραφίες όμως μόνο από ένα μπλοκ είναι, τουλάχιστον, υπερβολή. Όπως αντίστοιχα αν πιεις ένα ποτήρι κρασί θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα κάνει καλό στην καρδιά σου, ενώ αν πιεις πέντε μπουκάλια θα σε τρέχουν στο νοσοκομείο. Αυτονόητα πράγματα. Χάρηκα πολύ που στις 29 Ιούνη ήμουν στο μπλοκ του Π.Κ. Γιατί πρέπει αυτή η χαρά να μου βγει απ' τη μύτη; Πρέπει δηλαδή να γινόμαστε θέαμα και να προκαλούμε δείχνοτας κάθε τρεις και λίγο τις φάτσες μας; Αν είναι έτσι ας βγούμε και στα κανάλια. Όσο για την Ασφάλεια, μπορεί ήδη να έχει φωτογραφίες κάποιων από μας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά της. Για ποιο λόγο πρέπει να γεμίσει το Ίντερνετ με φωτογραφίες μας, επειδή πήγαμε σε μια πορεία; Ούτε οι πρώτοι είμαστε, ούτε οι τελευταίοι. Γιατί να δίνουμε το δικαίωμα στον καθένα να λέει ότι είμαστε ψωνισμένοι που επιζητάνε τη δημοσιότητα και νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου; Γιατί ενώ θέλω με όλη μου την καρδιά να συμμετέχω στο μπλοκ του Π.Κ. να με αποτρέπει αυτό το γεγονός; Δεν διαδηλώνω για να γίνω διάσημος. Αποφεύγω την άσκοπη έκθεση στη δημοσιότητα όπως κάθε εχέφρων άνθρωπος. Συντροφικά ________________ Ο αφελής συνεχίζει να αναρωτιέται και να ψάχνεται, ενώ ο χαφιετζής το ρίχνει στο δούλεμα! Βήχος Παναγιώτης Eλα μωρέ φίλε ήμαστε ανήθικοι που βάλαμε φωτογραφίες; Δε το πιστεύω να πάρει τόση έκταση αυτό το θέμα. Εγώ δεν είμαι καθόλου ταπεινός φίλε. Είμαι κομμουνιστής και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει όπως εγώ το νομίζω. Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να μας πεις φωτογραφία που να φαίνεται το πρόσωπό μου μη βάλετε. Να κάνουμε μία πτέρυγα "μη καπνιζόντων" και μία "καπνιζόντων" ___________________ Ο αφελής μοιάζει να αναρωτιέται που έχει μπλέξει και αρχίζει να τα ψιλοπαίρνει, παραμένει όμως «ταπεινός» και ευπρεπής… Holden Caulfield Αν για το πόσες φωτογραφίες θα δημοσιεύονται αποφασίζετε εσείς (δηλαδή εσύ και όσοι συμφωνούν μαζί σου) ας μας έλεγες απ' την αρχή ότι το φόρουμ είναι ιδιοκτησία σου και εμείς τα απλά μέλη δεν έχουμε δικαίωματα, ούτε μετράει η γνώμη μας. Καλοπροαίρετη κριτική κάνουμε για να προστατεύσουμε το φόρουμ, γιατί το πονάμε απ´ τη στιγμή που είμαστε μέλη του. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μαζί σου. Σκέψου λίγο σοβαρά αυτά που λέμε και μην είσαι τόσο απόλυτος, ούτε τόσο επηρμένος. Δεν έχεις το αλάθητο. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι όταν υπάρχουν παντού σττο φόρουμ φωτογραφίες μελών του Π.Κ. δίνουμε την εντύπωση ότι μας ενδιαφέρει η διαφήμιση και η αυτοπροβολή και ότι έχουμε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας; _________________ Αφού τον κοντράρει μια ακόμα βηχο-περσόνα, αντιλαμβάνεται ότι είναι καιρός να πάρει τις αποφάσεις του: Holden Caulfield Είχατε δεν είχατε με κάνατε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες να μετανιώσω που ασχολούμαι με το φόρουμ. Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνετε. Δεν είπε κανείς ότι οι σύντροφοι της Σ.Ο. είναι ανήθικοι και ψώνια. Ο Schizomorph είπε ότι είναι ζήτημα ηθικής να μη γίνεται τόση αυτοπροβολή κι εγώ ότι κάποιος που προβάλλει τόσο πολύ τον εαυτό του δίνει το δικαίωμα να τον θεωρήσουν ψώνιο. Όταν λέω ότι προστατεύω τον εαυτό μου απ' την άσκοπη έκθεση στη δημοσιότητα εννοώ ότι δε θέλω να βλέπω παντού τη φάτσα μου. Αυτό που γίνεται δεν είναι ενημέρωση. (Είναι, είναι. Ποιων όμως; -σημ. απελάτη) Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Οριστικά και αμετάκλητα. Δε θα απαντήσω σε άλλα ποστ. Βγάλτε τη χολή σας αλλού. Και αυτές τις διακρίσειες δεν τις καταλαβαίνω. Αν δεν είναι κάποιος στη Σ.Ο. δεν του πέφτει λόγος; _________________ Και ο χαφιετζής, τη βιόλα του: Μια στο καρφί (η ειδικότητα του) και μια στο πέταλο… Βήχος Παναγιώτης Όμως σύντροφοι υπονοούμενα του στιλ εγώ δεν ξαναγράφω ή δεν ξανάρχομαι με το ΠΚ αν δε δεχθεί τις απόψεις μου, τα απορρίπτω ασυζητητή. (…………………………..) Συντροφικά και συγνώμη αν στεναχώρησα καλούς φίλους και συντρόφους. _________________ Holden Caulfield Τα υπονοούμενα πού τα είδες; Δήλωσα ξεκάθαρα ότι αν συνεχιστεί αυτή η τακτική, δηλαδή μετά από κάθε πορεία να γεμίζει το φόρουμ με δεκάδες φωτογραφίες απ' το μπλοκ λες και οι πορείες είναι κοσμικές εκδηλώσεις και να λες από πάνω "το πόσες θα δημοσιεύονται το αποφασίζω εγώ" και αν συνεχίσετε να διατρεβλώνετε αυτά που λέω, δε θα ξανάρθω σε μπλοκ του Π.Κ., ούτε θα ξαναγράψω στο φόρουμ. Σου έστειλα δυο π.μ. αλλά δεν απάντησες. Αλλά αφού λες ότι απορρίπτεις το σκεπτικό μου, προφανώς δεν έχουμε τίποτα άλλο να πουμε. Καλή συνέχεια. _________________ Πέτρα που κύλησε μη τη σταματήσεις γιατί θε νάρθει ένας καιρός που θα μετανοήσεις… Holden Caulfield Προτείνω να κλειδωθεί το thread και απαιτώ να διαγραφώ από μέλος του Π.Κ. Να μη φαίνομαι δηλαδή στον κατάλογο μελών και κάτω απ' τα post μου να γράφει "επισκέπτης". Το να μη μπορώ να γράψω αλλά να εμφανίζομαι σαν μέλος εκτός από παράλογο είναι και αντιδημοκρατικό. Την προηγούμενη φορά με είχαν μπλοκάρει για να μη μπορώ να συνδεθώ και να δω τα π.μ. όσων με βρίζανε και όλως τυχαίως όταν συμφώνησα με τον Παναγιώτη να ξαναγράφω, μπόρεσα να συνδεθώ. Απ' τη στιγμή που δεν θέλω να έχω σχέση με το Π.Κ. απαιτώ να διαγραφεί εντελώς ο λογαριασμός μου. Όσο για κάποιους ανώνυμους κουτσομπόληδες που μπαίνουν για να πουλήσουν εξυπνάδα, το θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχοληθώ μαζί τους και δε θέλω να πέσω στο επίπεδό τους. _________________ Holden Caulfield Σύντροφε ούτε συγγνώμη μου ζήτησε, ούτε με κάλεσε στη Σ.Ο. Αποκάλεσε αυτά που είπα υπονοούμενα και τα απέρριψε. Εκτός αυτού δεν απάντησε σε δυο π.μ. μου. Εγώ τι ήθελες να κάνω; Δε θέλω να επιβάλλω τη γνώμη απλώς είπα ότι αν και θέλω να συμμετέχω στο μπλοκ του Π.Κ. αν είναι μετά από κάθε πορεία να βλέπω παντού στο φόρουμ τη φάτσα μου, δε μπορώ. _________________ Σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις να μην τις παίρνει ο άνεμος Αυτές τις πρόκες κάτω απ’ τα ποστ σου, τι τις ήθελες; Δεν ξέρεις ρε Holden ότι είναι γρουσουζιά.. Βήχος Παναγιώτης Σύντροφε ειλικρινά δε μπορώ να σε καταλάβω. Δε σου απάντησα στα εσωτερικά μηνύματα γιατί έχω ένα φοβερό στομαχόπονο - το ξέρουν οι σύντροφοι που ήταν στην πορεία μαζί μας - και ήθελα να το συζητήσουμε αύριο που έχουμε δώσει ραντεβού να σου δώσω το τραγούδι που μελοποίησα με στίχους δικούς σου. Holden, ήτο ασθενής ο χαφιετζής. Δείξε λίγη κατανόηση. Και δεν πιστεύω να κλώτσησες την τύχη σου, ο μαέστρος αναγνώρισε το ταλέντο σου, θα σε κάνει φίρμα, στιχουργό στο καλλιτεχνικό στερέωμα! Ξέρεις τι είναι αυτό τυχεράκια; Παλιά οι μπάτσοι σου προσφέρανε μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας για το σινεμά! Σημείωση: Οι διάλογοι είναι απ’ την αρχική ενότητα με τίτλο Το μπλοκ του Πολιτικού Καφενείου στα Προπύλαια 10 π.μ. Ο Βήχος πετσόκοψε τα μισά πόστ. Ότι απέμεινε θα το βρείτε εδώ: http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=176754 Έχει τροποποιηθεί από τον/την απελάτης στις Τρι Ιούλ 13, 2010 5:14 pm, 1 φορά |
|
| Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες |
||
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης |