| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Kostas Oikodomos Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 6:45 am Θέμα δημοσίευσης: Mακελιό στο Μπέλκοροντ της Ρωσίας-Ότι και η CIA στην Βοστώνη |
|
|
Mακελιό στο Μπέλκοροντ της Ρωσίας-Τα ίδια κούλπα και προβοκάτσιες από την ΓΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ όπως και της αμερικάνικης CIA. Να γιατί στο ζήτημα της πλαστής τρομοκρατίας το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Κουφάλες ρώσοι ολιγάρχες και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές πόσα κόλπα ξέρετε.
http://www.zougla.gr/kosmos/article/makelio-sto-mpelgoront-tis-rosias |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
μεταλίκ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 6:58 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Έμπαινε ΚΛΑΣ έμπαινε να πείσεις τα παιδιά της CIA και της ΓΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ να παρατήσουν τις προβοκάτσιες και να τα βρούν με τους λαούς κόντρα στα μεγάλα συμφέρωντα. Εδώ γελάνε και τα ΚΛΑΣ-"τούβλα". |
|
|
 |
ΚΛΑΣ
Συμμετέχουν: 02 Οκτ 12 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: ΒΕΡΟΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 5:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ!!! _________________ ΜΑΚ |
|
|
 |
μπατσολάγνος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 5:23 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| μεταλίκ έγραψε: | | Έμπαινε ΚΛΑΣ έμπαινε να πείσεις τα παιδιά της CIA και της ΓΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ να παρατήσουν τις προβοκάτσιες και να τα βρούν με τους λαούς κόντρα στα μεγάλα συμφέρωντα. Εδώ γελάνε και τα ΚΛΑΣ-"τούβλα". |
καλά κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα να γράψω αλλά με πρόλαβες εσύ (ούτε εγώ έχω σοβαρότητα).
Λογικά θα αργήσει να το κάνει αυτό ο Κλας , έχει αναλάβει να πείσει τους μπάτσους στην Ιερισσό τώρα.
Κάπως έτσι θα ξεκινήσει. Θα γίνει η Ελλάδα η χώρα ορμητήριο για να εξαπλωθεί η "συνεννόηση" λαών-μπάτσων .
Αυτά. |
|
|
 |
Όλα κι' όλα.... Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 5:30 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Όλα κι' όλα, μην μου πειράζετε τον ΚΛΑΣ. Ο οποίος μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, κατάφερε να γίνει πιό δημοφιλής ακόμα κι' από τον νυκτοφύλακα..... |
|
|
 |
Εδώ που τα λέμε Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 5:43 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Τον ζηλεύουν τον ΚΛΑΣ γιατί είναι βαθυστόχαστος και έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλου του φόρουμ. |
|
|
 |
μεταλίκ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 5:50 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΚΛΑΣ έγραψε: | | ΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ!!! |
Εγκώ μαζί σου είμαι κυριος και σοβαρός ΚΛΑΣ(;) Τους μπάτσους που για να προστατεύσουν τους κατοχικούς προδότες από την οργή του κόσμου και τους ψεκάζουν με χημικά και τους χτυπούν με ανάποδα τα γκλόπς, δεν πρέπει να οργανωθούμε για να τους λιανίσουμε, αλλά να τους φερόμαστε ειρηνικά (τουτέστιν να το βάζουμε στα πόδια), και να τους κάνουμε φιλική προπαγάνδα, εντάξει ρε παιδιά δεν φταίτε εσείς, απλά εκτελείται άνωθεν εντολές, και δεν πρόκειται εμείς ποτέ να τα βάλουμε μαζί σας, διότι για εμάς ο μόνος που φταίει είναι ο καπιταλισμός (και πολύ γέλιο). Την ίδια στάση φυσικά θα πρέπει να έχουμε και με τους μπάτσους-προβοκάτορες αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, και να μην κάνουμε διακρίσεις.
Σε αντιθέση με τους παταρίσιους που έχασαν την σοβαρότητα τους -άν την είχαν ποτέ-, που διακηρύσσουν πως ο πραγματικός στυλοβάτης του καπιταλισμού είναι ο κρατικός καπιταλιστικός μηχανισμός, που είναι οι μπάτσοι και κυρίως ο στρατός, που όσο μένει ακλόνητος (η κρίση θα τον κλονίσει και τότε θα είναι η στιγμή να τσακιστεί), ο καπιταλισμός, θα ζεί και θα βασιλέυει, κύριε πονηρούλη απολογητή του καπιταλισμού, και <<σοβαρέ>> ΚΛΑΣ, μας.
Ουάω!!! |
|
|
 |
όλα κι' όλα... Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 23, 2013 6:32 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΛΑΣ
Συμμετέχουν: 02 Οκτ 12
Τόπος: ΒΕΡΟΙΑ
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 20, 2013 3:15 pm Θέμα δημοσίευσης:
--------------------------------------------------------------------------------
vngelis έγραψε:
H οικονομικη και πολιτικη δικτατορια της Τροικας δεν χωραει δημοκρατια.
Αυτες τις μπουρδες λεει η ψευτο αριστερα και ειναι προσκολλημενοι στο ΔΝΤ.
--------------------------------------------------------------------------------
Δεν ψηφίζω ΔΗ.ΜΑ.Ρ. αγάπη μου
Φυσικά να τσακιστεί και να πάρει δρόμο το Δ.Ν.Τ μαζί με τον αχώνευτο λογιστάκο Τόμσεν. Τα ποσοστά των κυβενώντων κομμάτων δεν είναι αυτά που ήταν, αλλά πολύς κόσμος ακόμα τους υποστηρίζει διότι απλά...Φοβούνται. Το θέμα είναι με ποιους τρόπους θα πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να μην φοβάται! Η ουσία της υπόθεσης για μένα αυτό είναι.
|
|
 |
Ολα κι όλα Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 25, 2013 9:04 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΚΛΑΣ έγραψε: | Η λογοκρισία που επιβάλλουν οι διαχειριστές αυτού του φόρουμ δεν έχει όρια. Χρησιμοποιούνται πανομοιότυπες μέθοδοι, με αυτές της χούντας!
Παραπάνω, είχα αναρτήσει δύο μηνύματα, όπου απαντούσα στους <<σεβαστούς>> μπατσολάγνο και μεταλικ, και αμέσως σβήστηκαν!(υπόψιν δεν περιείχαν κανένα υβριστικό χαρακτηρισμό)
ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ!!!
Δεν δεχόμαστε αντίλογο και δεν δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιον να υπερασπιστεί το εαυτό του?
Έτσι θα ξεσηκώσετε τα πλήθη εναντίον του συστήματος? |
ΚΛΑΣ τί είναι αυτά που γράφεις; Θα σε μαλώσωωωω. |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
Συμμετέχουν: 07 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1835
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 25, 2013 12:28 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ιδού τα δύο παραπάνω μηνύματα που πήγαν για κούνιες...
| ??? έγραψε: | | Παράθεση: | | Φίλοι και συντρόφια μου γύρισα! Συνεχίζουμε τους βομβαρδισμούς! |
 |
| Anonymous έγραψε: | Κλας μάι πουτς, ρε φρεντ
κλας μάι ντιγκ
κλασεμαϊνεπούτσε.
Ή, αν προτιμάς την επτανησιώτικη εκδοχή,
κλασεμαϊνεπούτσωνε. |
Όσον αφορά τώρα το ότι δεν απαντά υβριστικά, αλλά νηφάλια και προ πάντων πολιτικά, ιδού η πολιτική απάντησή του, την οποία εμείς οι χουνταίοι, επειδή δεν μπορούσαμε να αντικρούσουμε, τρέξαμε να σβήσουμε...
| ΚΛΑΣ έγραψε: | | μεταλίκ έγραψε: | | Έμπαινε ΚΛΑΣ έμπαινε να πείσεις τα παιδιά της CIA και της ΓΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ να παρατήσουν τις προβοκάτσιες και να τα βρούν με τους λαούς κόντρα στα μεγάλα συμφέρωντα. Εδώ γελάνε και τα ΚΛΑΣ-"τούβλα". |
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ CIA?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! |
http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=10205 |
|
|
 |
|