| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Παρατηρητής Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 30, 2013 6:50 pm Θέμα δημοσίευσης: απάντηση Ζαμπίδη σε Τούρκο που αποκάλεσε τους Έλληνες gay |
|
|
Δείτε βίντεο-απάντηση του Ζαμπίδη στον Τούρκο που αποκάλεσε τους Έλληνες gay!
πατήστε, πάνω στην φωτογραφία, με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, για να μεγαλώσει
Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Τούρκος Gurkan Uzkan ''έκανε μαγκιές''
http://www.youtube.com/watch?v=zlSn4gLQa8A
. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Απορίξ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 31, 2013 7:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εντυπωσιακό!
Σε ευχαριστώ, μεγάλε! Ανέβασες το ηθικό μου κατακόρυφα, καθώς και την εθνική μου υπερηφάνεια!
Είπε ο Τούρκος τους Έλληνες γκέι και ο ΕΛΛΗΝ τον έδειρε μετά!
Βγαλμένο απο τα πιό παιδικά μας όνειρα!!
Υ.Γ.: Λίγη σοβαρότητα, παρακαλώ! |
|
|
 |
Ιακωβίνος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 31, 2013 7:57 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι ρε παιδιά !
Εχει δίκιο ο Απορίξ να ζητάει σοβαρότητα !
Δεν έχετε προσεξει τι σοβαρά που γράφει εδώ μέσα εδώ και καιρό ;
Kαι έχει κάθε λόγο να τον ενοχλεί ένα βίντεο με τον Ζαμπίδη σαν γνήσιος νεοταξίτης που είναι .
Αν και πιθανόν να τον ενόχλησε το οτι ο Τούρκος αποκάλεσε τους Έλληνες "φούστηδες" δίνοντας μια αρνητική ερμηνεία στην λέξη.
Αυτό αμέσως ενεργοποίησε τα προοδευτικά αντανακλαστικά του απορίξ που ταυτίζεται με τέτοιες "ομάδες" ανθρώπων και μαλώνει τον κόσμο. |
|
|
 |
Απορίξ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 01, 2014 11:27 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Ιακωβίνος έγραψε: | Ναι ρε παιδιά !
Kαι έχει κάθε λόγο να τον ενοχλεί ένα βίντεο με τον Ζαμπίδη σαν γνήσιος νεοταξίτης που είναι .
Αν και πιθανόν να τον ενόχλησε το οτι ο Τούρκος αποκάλεσε τους Έλληνες "φούστηδες" δίνοντας μια αρνητική ερμηνεία στην λέξη.
Αυτό αμέσως ενεργοποίησε τα προοδευτικά αντανακλαστικά του απορίξ που ταυτίζεται με τέτοιες "ομάδες" ανθρώπων και μαλώνει τον κόσμο. |
Όπως τα λές! Ο Ζαμπίδης είναι ο αρχηγός μας, που θα ελευθερώσει την Πόλη απο τους Μογγόλους κατακτητές!
Πολύ ενδιαφέρον, πως σε ενδιαφέρει η σεξουαλική μου ζωή! Ψάχνεις κάτι;
Πλάκα έχετε! |
|
|
 |
Ιακωβίνος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 02, 2014 12:08 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Απορίξ έγραψε: | | Ιακωβίνος έγραψε: | Ναι ρε παιδιά !
Όπως τα λές! Ο Ζαμπίδης είναι ο αρχηγός μας, που θα ελευθερώσει την Πόλη απο τους Μογγόλους κατακτητές!
Πολύ ενδιαφέρον, πως σε ενδιαφέρει η σεξουαλική μου ζωή! Ψάχνεις κάτι;
Πλάκα έχετε! |
Είσαι κλινικός κόπανος . Ειδικά εγώ κράζω τους ανεγκέφαλους που φαντάζονται Αγια-Σοφιά αλλά που μυαλό εσύ ...
Απλά τα πράγματα.
Οτιδήποτε το Ελληνικό σε ενοχλεί . |
|
|
 |
G. Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 02, 2014 9:25 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Παράθεση: | | Οτιδήποτε το Ελληνικό σε ενοχλεί. |
Δεν τον ενοχλεί, απλά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς δίνει κάθε μέρα εξετάσεις καλής διαγωγής στο καθεστώς, να τον θεωρούν ημέτερο και να τον βολέψουν κάπως κάπου. Ίσως κάτω από ένα τραπέζι να μαζεύει τα ψίχουλα. |
|
|
 |
|