|
||||||||
| Μ.Σ. Επισκέπτης |
Ποιος είναι ο φασισμός σήμερα και ποιοι όχι μόνο συμπλέουν αλλά είναι νεροκουβαλητές του; Είναι η μικρή και ασήμαντη ομαδούλα Χρυσή Αυγή; Έχει μέλλον η ομάδα αυτή στη χώρα μας ειδικά, που τόσα έχει υποφέρει απ’ τους Ναζί; Εγώ λέω όχι. Πρώτα απ’ όλα η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται. Ή όταν εποναλυφθεί την δεύτερη φορά έχει τη μορφή φάρσας. Φάρσα είναι η περίπτωση της Χρυσής Αυγής και όλες οι απόπειρες αναγέννησης του παλιού φασισμού. Δεν υπάρχουν πλέον οι συνθήκες που τον γέννησαν. Η φάρσα της Χ.Α. χρησιμεύει απλά σαν άλλοθι στους εξωμότες της Αριστεράς που έχουν μεταλλαχτεί σε ρουφιάνους της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης. Βεβαίως και σήμερα, όπως στα χρόνια του μεσοπολέμου, κινδυνεύουμε να βρεθούμε κάτω από ένα παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Τι αντιπροσωπεύει αυτόν τον κίνδυνο σήμερα; Τον κίνδυνο που ενυπάρχει στην φύση του καπιταλισμού, να ολοκληρώσει τη διαδρομή του μετασχηματιζόμενος σε υπέρ-ιμπεριαλισμό; «Δεν υπάρχει αμφιβολία -έγραφε ο Λένιν- ότι η ανάπτυξη οδηγεί προς την κατεύθυνση ενός και μόνο παγκόσμιου τραστ που θα καταπιεί όλες τις επιχειρήσεις και όλα τα κράτη, χωρίς εξαίρεση.» Δεν υπάρχει κισμέτ στη ιστορία. Για να αποτραπεί αυτή η ανάπτυξη που οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δράσουν αντίρροπες δυνάμεις. Ποιοι όμως συμμαχούν σήμερα με το πολυεθνικό κεφάλαιο για να βαδίσει η ανθρωπότητα στην κατεύθυνση της παγκοσμιοποίησης, της επικράτησης ενός και μόνο παγκόσμιου τραστ που θα καταπιεί όλες τις επιχειρήσεις και όλα τα κράτη, χωρίς εξαίρεση; Στην κατεύθυνση της νέας τάξης και της επικράτησης παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού; Συμμαχεί η μεταλλαγμένη και απολύτως διεφθαρμένη μετα-σοβιετική Αριστερά. Κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική. Μαζί και ο Βήχος και συ ανώνυμο λαμόγιο. Εσείς είσαστε οι πράκτορες του σύγχρονου φασισμού. |
|||||||
| Μιχάλη ευχαριστώ. Συμφωνώ απόλυτα! Παιδιά εγώ δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος. Πραγματικά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και δεν ξέρω ούτε για ποιο λόγο, ούτε με τι αφορμή επιτίθεται εναντίον μου. Ας μας δώσει καμιά πληροφορία να καταλάβω κι εγώ πως τού 'ρθε να τα γράψει γιατί θα τρελαθώ. Δεν έχω κανένα λόγω να προβοκάρω για κάτι. Εγώ ούτε ξέρω κανέναν, απλά αναγνώστης είμαι τακτικός εδώ και καιρό και θά 'θελα να πω τη γνώμη μου σε κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν κι εμένα, ελπίζοντας ότι εδώ θα με καταλάβουν. Δυστυχώς η δουλειά δεν με αφήνει να είμαι τακτικός στο γράψιμο. Όσο μπορώ όμως διαβάζω τα γραφόμενα. Επειδή έχω δει ότι έχετε μία αντιπαλότητα με το Πολιτικό Καφενείο... σας το λέω ότι εγώ δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση και καμία ανάμιξη. Βρίσκω μάλιστα πολύ ενοχλητικό για τους τρίτους τη συνεχή ενασχόλησή σας με αυτό το θέμα. Ίσως είναι και ένας λόγος που κράταγα και τις αποστάσεις μου σαν ψιλοάσχετος σε αυτή τη βεντέτα. Εάν κάποιος, κάπου έχει χρησιμοποιήσει το όνομα Τυμφρηστός, πραγματικά δεν έχω ιδέα γι' αυτό. Ή να πει ο από πάνω ότι έκανε λάθος, ή να δώσει καμιά πληροφορία για να διαλευκάνω την σύγχυσή του. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. | |
| [quote:3b6aa543d6="Τυμφρηστός"]Πας καλά ρε μεγάλε; Είσαι τρελός;;;;;;; Τί μπούρδες είναι αυτές που λες; Με ξέρεις; Εγώ είμαι γνωστός φασίστας του διαδικτύου;;;;; | |
| ΜΕΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝ.ΤΟΥΜΠΑΝΗΣ,ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ. http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=160082#160082 | |
| http://gr.altermedia.info/?p=4972
http://gr.altermedia.info/?p=2990 ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. |
|
| Όλος ο θόρυβος που προσπάθησαν να κάνουν οι αντεξουσιαστικές ομαδούλες, με την βοήθεια της εξουσίας και την διαφήμιση των ΜΜΕ, έχει μόνο ένα σκοπό: να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό δημιουργώντας του ψεύτικες εντυπώσεις για τους σκοπούς του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, που οργανώθηκε στην Αθήνα. Ότι τάχα το Φόρουμ είχε αποστολή να συζητήσει και να προτείνει τρόπους για να γίνει η Ευρώπη φρούριο, αδιαπέραστο απ’ τους λαθρομετανάστες και τελικά να επανα-προωθηθούν όλοι στις χώρες τους. Εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως για να συγκαλύψουν τους πραγματικούς σκοπούς της εξουσίας που δεν είναι να πατάξει την λαθρομετανάστευση αλλά να την νομιμοποιήσει και να την εντατικοποιήσει.
Διαβάστε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δύο άρθρα διαφήμιση του Φόρουμ, γραμμένα απ’ την ειδική στις βρωμοδουλειές, δεσποινίδα Ιωάννα Σωτήρχου. Το πρώτο φέρει τον τίτλο: Σωτηρία οι μετανάστες για τις αναπτυσσόμενες χώρες Στο κεφάλαιο, «Μοχλός ανάπτυξης» διαβάζουμε: «Σε κάθε περίπτωση, η μετανάστευση θεωρείται μοχλός ανάπτυξης όχι μόνο για τις χώρες προορισμού αλλά και για τις χώρες προέλευσης. Και αυτή η ανάπτυξη προέρχεται πρωτίστως από την εργασία των μεταναστών, παρά την οποιαδήποτε μεγαλόστομη φιλανθρωπική διακήρυξη των πλούσιων» Και για να πεισθούμε ότι οι μετανάστες είναι ευλογία θεού μας παραθέτει και τον κύριο παρακάτω περιμένοντας να χειροκροτήσουμε την διαρροή συναλλάγματος απ’ την χώρα μας μέσω μεταναστευτικών εμβασμάτων, η οποία με τους μετριότερους υπολογισμούς για την Ελλάδα είναι τουλάχιστον 10δις ευρώ τον χρόνο! «Για τον Ντίλιπ Ράθα, υψηλόβαθμο οικονομολόγο της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, που αναμένεται στην Αθήνα για το Φόρουμ, «τα εμβάσματα παρέχουν την πιο χειροπιαστή σύνδεση μεταξύ μετανάστευσης και ανάπτυξης, μία σχέση η σημασία της οποίας έχει αυξηθεί σημαντικά μετά τη χρηματοοικονομική κατάρρευση». Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο πέρσι το συνολικό ποσό των εμβασμάτων που έστειλαν οι μετανάστες στους δικούς τους στην πατρίδα τους έφτασε τα 330 δισεκατομμύρια δολάρια.» http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=97633 |
|
| Τα επεισόδια όπως τα είδαν οι ειδήσεις... | |
| Προσέξτε στις ειδήσεις του ALTER τη γριούλα, είναι τουλάχιστον 85 ετών, πέρασε ξαφνικά τον κλοιό των αστυνομικών και κατευθύνθηκε θυμωμένη εναντίον των δήθεν αντιρατσιστών, κραδαίνοντας ένα ρολό από εφημερίδα. Την σταμάτησαν οι αστυνομικοί και την έβγαλαν με σπρωξιές έξω απ’ την πλατεία. Τα επιδοτούμενα ρεμάλια που υποδύονται τους εχθρούς της εξουσίας, κατάφεραν για πρώτη φορά να πατήσουν εκεί το πόδι τους. Πως όμως; Μπήκαν οι ξεφτίλες μόνο με τις πλάτες των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων που ο Χρυσοχοΐδης κινητοποίησε σε πρωτοφανή αριθμό, μεταφέροντας άνδρες ακόμα και από την επαρχία. Οι επιδοτούμενοι είναι ο λαός! Η γριούλα στις ειδήσεις του ALTER είναι οι «φασίστες» της …Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων δήθεν ξεσπαθώνει γνωστός και με προûπηρεσία αμερικανοτσολιάς, που τον βλέπουμε στις ειδήσεις του ΑΝΤ1! | |
| [quote:d3f98b1ccb="apelatis"]Προσέξτε στις ειδήσεις του ALTER τη γριούλα, είναι τουλάχιστον 85 ετών, πέρασε ξαφνικά τον κλοιό των αστυνομικών ! | |
| [quote:fb08e9495f="Nikoss"]Δεν θυμάσαι καλά, θα είναι και οι διάφορες «κοινότητες», Πακιστανική, Αφγανική, Σομαλική... τσάμπα νομίζεις τους απελευθέρωσε ο Χρυσοχό και τους δίνει και τρεις χιλιάδες, τι διάολο, πρέπει να κάνουν κι αυτοί μία δουλίτσα...
Εμείς πάντως θα ήμαστε εκεί, για να τους υποδεχτούμε δεόντως... | |
| MAKAΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΟΥΛΑΣ Ο ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ | |
[quote:9b93bee97c="Anonymous"]Obelix έγραψε στο ΠΚ
Από κει καταλαβαίνει κανείς τι ήταν η μάζωξη των "αντιρατσιστάδων". Πλάκα να γίνεται!... :lol: | |||
| Εγώ σκεφτόμουνα, πως θα μαζευτεί ο στρατός που χρειάζεται για να καταλάβουν την πλατεία; έστω και για μερικές ώρες; και συνέδεσα τους χίλιους διακόσιους λαθρομετανάστες -που θα πάρουν και τρεις χιλιάδες ευρώ- με την αδυναμία τους να μαζέψουν ικανό αριθμό ελληνορουφιάνων. Έλεγα ότι δε μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα ΜΑΤ γι’ αυτόν το σκοπό, γιατί έτσι θα ξεβράκωναν τους ελληνορουφιάνους, όμως ούτε την αλλοδαπή λουμπεναρία κατάφεραν να στρατολογήσουν κι έτσι έγινε το αδιανόητο... τα ΜΑΤ προστάτευαν τους «αριστεριστές», ενάντια στους «φασίστες» κατοίκους και στο Indy χαιρόντουσαν, λέγοντας ότι έτυχε αυτήν τη φορά, τα ΜΑΤ να είναι ενάντια στους «φασίστες» και υπέρ των «αντιρατσιστών»... | |
| Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες |
||
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης |