|
patari.org Χώρος συζήτησης της πατριωτικής αριστεράς
|
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Περδόμενο troll Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 9:44 pm Θέμα δημοσίευσης: Μήνυση στο patari.org από το BHXO ? |
|
|
Σήμερα, είδα την παρακάτω σημοσίετση από τον ιδιοκτήτη του ΠΚ :
Κατατέθηκε σήμερα Αγωγή κατά των υπευθύνων του site ΠΑΤΑΡΙ
Η υπομονή έχει πια εξαντληθεί. 4-5 ρατσιστές και χυδαίοι προβοκάτορες, λασπολόγοι και συκοφάντες εδώ και μήνες κοπρολογούν σε βάρος μου και σε βάρος του ΠΚ, στην ιστοσελίδα τους ΠΑΤΑΡΙ και τις τελευταίες ημέρες όλο το 24ωρο δημοσιεύουν τις χυδαιότητές τους, φωτογραφίες και τις προβοκάτσιες τους, στο φόρουμ μας.
Τους είχα προειδοποιήσει να σταματήσουν. Εγώ δε τους ενοχλώ. Οι κανίβαλοι αυτοί δεν κάνουν πολιτική κριτική. Αν έκαναν θα ήταν σεβαστή όσο κι αν διαφωνούμε. Όμως οι συκοφαντίες τους ότι …τα παίρνω από το Σόρος (!!!), ότι είμαι επιδοτούμενος από τον… Κακλαμάνη (!!!), ότι... πίνω τον καφέ μου στη ΓΑΔΑ κλπ., οι απειλές τόσο γραπτές όσο και προσωπικά στον Αγ. Παντελεήμονα και η επίθεση εναντίον μου υπάρχουν σε φωτογραφίες και μαγνητοφωνημένες - όπου ακούγονται οι απειλές τους - και βρίσκονται στην Αγωγή. Θα κληθούν να αποδείξουν τις συκοφαντίες τους.
Η αλητεία αυτή των ρατσιστών, ακύρωσε δύο Συναυλίες όπου είχα την καλλιτεχνική επιμέλεια και στη συνέχεια μαζί με άλλα φασιστικά site (όπως η Χρυσή Αυγή) άρχισαν τις χυδαιότητες ότι είμαι επιδοτούμενος του δήμαρχου Αθηναίων (που δε τον έχω συναντήσει, ούτε τυχαία, μπροστά μου).
Έχω μαζέψει όλα τα στοιχεία για την Αγωγή που κατέθεσα σήμερα, τα περισσότερα βέβαια εξακολουθούν να υπάρχουν αναρτημένα στη σελίδα των ρατσιστών του Παταριού. Εκεί όπου βρίσκονται Κώλ..., κλανιές, εμετικά σχόλια. Οι υπεύθυνοι του sait επικροτούν αυτές τις αλητείες και έχουν νομικές συνέπειες.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=160944#160944
Αληθεύει η ενέργειά του ? |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ελευθερία στο διαδίκτυο Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 10:28 pm Θέμα δημοσίευσης: Ο "επαναστάτης" Βήχος ανοίγει την Κερκόπορτα! |
|
|
Ο "επαναστάτης" Βήχος ανοίγει την Κερκόπορτα για εξουσιαστική λογοκρισία στο διαδίκτυο!
Τα τελευταία χρόνια,έχει παρατηρηθεί το γεγονός απο φορείς της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας, απο "δημοσιογράφους" που υπηρετούν τη "δεοντολογία" της κίρινης δημοσιογραφίας,της "δημοσιογραφίας των νταβατζίδικων ΜΜΕ, και απο διευθαρμένους ανθρώπους που φοβούνται ακόμη και τη σάτυρα, μιας εκστρατείας επιχειρήσεως φιμώσεως και λογοκρισίας, του μόνου ελεύθερου χώρου στον οποίο υπάρχει η δυνατότητα της ανεξάρτητης ενημέρωσης και ασκήσεως αδεσμεύτου πολιτικής και υπάρξεως χώρου ελευθέρας εκφράσεως, του διαδικτύου!
Είναι ο μόνος χώρος που δε μπορούν να ελέγξουν (καίτι συμμετέχουν και οι ίδιοι σε αυτόν κάνοντας τις δικές τους βρωμιές) και επιχειρούν να τον φιμώσουν!
Τελικά, το άνοιγμα της Κερκόπορτας για το εγχείρημα όλων αυτόν έρχεται απο έναν..."επαναστάτη"!Τον Παναγιώτη Βήχο!
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=19633
Καταθέτει μήνυση στο ΠΑΤΑΡΙ, επειδή στο forum του συγκεκριμένου χώρου, έχουν δημοσιευθεί επεξργασμένες φωτογραφίες σατυρικού και χιουμοριστικού περιεχομένου με το άτομό του!
Βεβαίως, ανάλογες φωτογραφίες με το άτομό του, έχουν δημοσιευθεί και στο indymedia! Αλλά εκεί...δεν τον ενοχλούν!
Όπως δεν τον ενοχλούν και οι αναλόγου επεξεργασίας και περιεχομένου φωτογραφίες δημοσίων προσώπων που έχουν δημοσιευθεί στο δικό του forum,στο forum του Πολιτικού Καφενείου!
Τί να πει κανείς για αυτόν τον κύριο! |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 10:32 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήνυση στο patari.org από το BHXO ? |
|
|
[quote:697a24ade8="Περδόμενο troll"] Εκεί όπου βρίσκονται Κώλ..., κλανιές, εμετικά σχόλια. Οι υπεύθυνοι του sait επικροτούν αυτές τις αλητείες και έχουν νομικές συνέπειες.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=160944#160944
[/b] |
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΡΕ ΜΑΝΕΣΤΡΟ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΛΑΝΟΥΜΕ. |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
Συμμετέχουν: 07 Απρ 08 Δημοσιεύσεις: 1835
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 10:33 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιθανότατα όχι, μας έχει απειλήσει -λέγοντας ότι θα προσφύγει στην αστική δικαιοσύνη- άπειρες φορές απ’ την αρχή της λειτουργίας μας και πραγματικά θα είχε γέλιο η αντιπαράθεση «επαναστατών», που «θέλουν» την ανατροπή του συστήματος και άρα δεν αποδέχονται τα αστικά δικαστήρια, σε τέτοιου είδους διαφορές και διενέξεις. Έχει απειλήσει μέχρι και τον πρώην σύντροφό του «Κ. Τζούμα» με την καταστροφή της καριέρας του, μέσω της δικαστικής οδού...
Εμείς παρ’ όλ’ αυτά και για άλλη μια φορά, θα μαζέψουμε και τα δικά μας στοιχεία και θα τον περιμένουμε, στις αίθουσες της αστικής δικαιοσύνης αυτήν τη φορά. Τι περίεργο το μόνο που θα μας ενώνει με τους «επαναστάτες», θα είναι η αστική δικαιοσύνη... |
|
|
 |
Αρείων
Συμμετέχουν: 01 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: Γλυφάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 10:38 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:09cd7702af="ελευθερία στο διαδίκτυο"]
Όπως δεν τον ενοχλούν και οι αναλόγου επεξεργασίας και περιεχομένου φωτογραφίες δημοσίων προσώπων που έχουν δημοσιευθεί στο δικό του forum,στο forum του Πολιτικού Καφενείου!
|
Αρα λοιπον,εχω δικιο,οταν λεω οτι αυτος τις βαζει. |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 10:46 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote:1b87bd7f27="Αρείων"][quote:1b87bd7f27="ελευθερία στο διαδίκτυο"]
|
Αρα λοιπον,εχω δικιο,οταν λεω οτι αυτος τις βαζει. |
Ποιος βάζει τι θα φανεί πολύ γρήγορα και τότε ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του νεαρούλη...
|
 |
Περδόμενο troll Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 10:53 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είτε αγωγή έχει κάνει, είτε μήνυση, είτε και τα δύο, ένα είναι βέβαιο :
Mε το φόρτο που έχουν τα εεεληνικά δικαστήρια και με τις δυνατότητες που δίνουν οι δικονομικοί χειρισμοί, η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο, το νωρίτερο, ύστερα από το 5 χρόνια.
Ποιός ζει, ποιός πεθαίνει !
Βέβαια, μέχρι τότε είναι πιθανό να έχει γίνει η επανάσταση (με την οικονομική και κοινωνική κρίση που σοβεί).
Οπότε, η εκδίκαση δεν θα γίνει από αστικό δικαστήριο, αλλά από λαϊκό δικαστήριο.
Σε αυτή την περίπτωση μετράει ένα πράγμα :
Ποιό τμήμα της αριστεράς θα ηγείται της επανάστασης !
Αν ηγούνται οι Σταλινικοί βλέπω και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές στα γκουλάγκ να αναμορφώνονται προς όφελος της εργατικής τάξης.
Αν ηγούνται οι Τροτσκιστές του Μιχαήλ, τότε το Πατάρι έχει πρόβλημα.
8) |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 10:59 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ,ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΕΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΠ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ IΔΙΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ,ΥΠΟΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΡΙΞΕ ΤΟ SITE.
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3140
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3407
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. |
|
|
 |
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 11:09 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:4d9e3788b3="Anonymous"][quote:4d9e3788b3="Αρείων"]Αρα λοιπον,εχω δικιο,οταν λεω οτι αυτος τις βαζει. |
Ποιος βάζει τι θα φανεί πολύ γρήγορα και τότε ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του νεαρούλη... |
Δηλαδή τι εννοείς, θα ζητήσεις από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να κάνουν ανάλυση των IP; Θα μου κατάσχουν το κομπιούτερ και όλους τους σκληρούς δίσκους; Κατάλαβα, θα ξανά μπλέξω πάλι με εγκαταστάσεις, θα προσπαθώ πάλι να λύσω τις ασυμβατότητες, πάλι ξενύχτια κι εγώ που νόμιζα ότι με τα Raid 5 είχα ξεμπερδέψει με τέτοιου είδους προβλήματα, καλά θα παραγγείλω δίσκους να κάνω αντιγραφή...
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 11:11 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| άντε τωρα να σας δω να τρέχετε στα δικαστήρια να αποδείξετε οτι ο Παναγιώτης Βήχος τα "παίρνει" απο τον Σορος ή οτι είναι τσιράκι - γιατι ασφαλώς δεν ισχύουν αυτα - και τα άλλα που γραφετε εδω μέσα όλη μέρα. Με το δίκιο του ο άνθρωπος, και εγω έτσι θα έκανα. Δε νομίζω οτι υπάρχει άλλος τρόπος να σταματήσετε να συκοφαντείτε ρε παιδιά, το καραξεφτιλίσατε.. |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 11:15 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:2242043b29="Anonymous"]άντε τωρα να σας δω να τρέχετε στα δικαστήρια να αποδείξετε οτι ο Παναγιώτης Βήχος τα "παίρνει" απο τον Σορος ή οτι είναι τσιράκι - γιατι ασφαλώς δεν ισχύουν αυτα - και τα άλλα που γραφετε εδω μέσα όλη μέρα. Με το δίκιο του ο άνθρωπος, και εγω έτσι θα έκανα. Δε νομίζω οτι υπάρχει άλλος τρόπος να σταματήσετε να συκοφαντείτε ρε παιδιά, το καραξεφτιλίσατε.. |
GEIA SOU VIHOS MEGALE KOMUNA. |
|
 |
Nikoss Site Admin
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 11:25 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Αν βρίσεις έναν χαφιέ, χαφιέ και σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, σίγουρα θα πας μέσα γιατί δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποδείξεις ότι είναι χαφιές, ωστόσο οι χαφιέδες δεν το κάνουν ποτέ αυτό, φοβούμενοι ότι με την δημοσιοποίηση του ζητήματος θα το μάθει πολύς κόσμος και συνεπώς επειδή θα είναι άχρηστοι, Θα τους κόψουν τις «επιδοτήσεις»... |
|
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 11:28 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:5bda85b133="Nikoss"]Αν βρίσεις έναν χαφιέ, χαφιέ και σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, σίγουρα θα πας μέσα γιατί δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποδείξεις ότι είναι χαφιές, ωστόσο οι χαφιέδες δεν το κάνουν ποτέ αυτό, φοβούμενοι ότι με την δημοσιοποίηση του ζητήματος θα το μάθει πολύς κόσμος και συνεπώς επειδή θα είναι άχρηστοι, Θα τους κόψουν τις «επιδοτήσεις»... |
εχεις αποδείξεις οτι επιδοτείται? για να τις δω... περιμένω. |
|
 |
Αριστοφανικό χιούμορ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 11:28 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όσο το κωμικό στοιχείο και η σάτιρα αυξάνεται, τόσο και η προσέλευση χρηστών μεγαλώνει. Από αρχαιοτάτους χρόνους ο Αριστοφάνης, αποτύπωνε την καθημερινότητα με λαϊκό, σκωπτικό τρόπο. Ο χορός (λαός), σχολίαζε το κράτος και τη θέληση των θεών (μοίρα). Και τα θέατρα ήταν γεμάτα. Είναι η πραγματικότητα που με επιτυχία διακωμωδεί ανθρώπους και καταστάσεις.
Αν ασχολούμαστε με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο συγκεκριμένος κύριος του Π.Κ. την τέχνη, την αισθητική, τα ''καλά αισθήματα'', ειδικά για την λαθρομετανάστευση και τον προκαλέσουμε λίγο πάνω σε αυτά, να είστε σίγουροι ότι θα ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ πολύ γιατί θα εκδηλώσει όλη την επίφαση κουλτούρας που διαθέτει. Και τότε ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ, που λέει και ο Καραγκιόζης!!! |
|
|
 |
Αρείων
Συμμετέχουν: 01 Δεκ 08 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: Γλυφάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 11, 2009 11:35 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| [quote:2e71f8da2d="Αριστοφανικό χιούμορ"] , να είστε σίγουροι ότι θα ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ πολύ γιατί θα εκδηλώσει όλη την επίφαση κουλτούρας που διαθέτει. Και τότε ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ, που λέει και ο Καραγκιόζης!!! |
Μ'αρεσει. |
|
 |
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|